Què és i com us registreu?

Tota una vida d’entreteniment. És massa bo per ser veritat? Què és Plex Pass? Per què t’hauria d’importar? Heus aquí per què…

Sense ofendre Hulu i Disney+, però estem cansats de veure les mateixes coses de sempre. On pot girar un addicte al cinema quan el pou s’ha assecat?

Plex és un servei de reproducció de pel·lícules i televisió conegut per la seva impressionant selecció, tot disponible a través d’un compte freemium compatible amb anuncis. Plex Pass, el pla de subscripció premium de la marca, porta les coses a un nivell completament nou.

A diferència de molts dels competidors, Plex ofereix una subscripció per a tota la vida a Plex Pass, el que el converteix en un dels serveis de reproducció en temps real més assequibles que trobareu. Quan tenim en compte l’extensa biblioteca Plex de pel·lícules, televisió, jocs, música i molt més, acaba arribant a ser una bona oferta.

Submergem-nos.

Què és Plex Pass?

Plex Pass inclou una expansió dels serveis de streaming i sota demanda de Plex, però és molt més que una alternativa de Netflix. Tot i que sou lliure de consumir a Plex sense cap cost, hi ha diverses limitacions a la transmissió mòbil, entre altres restriccions.

Amb Plex Pass, pots fer tot, des de saltar introduccions fins a afegir lletres i subtítols als teus mitjans. També tindreu accés complet al Plex Media Server. Què és el Plex Media Server?

Aquest servidor és on viu tota la vostra col·lecció Plex. Quan us registreu a Plex Pass, podreu veure o reproduir qualsevol fitxer en qualsevol dispositiu connectat: la vostra Xbox, el vostre telèfon intel·ligent i fins i tot la tauleta de la vostra mare.

Com us subscriviu a Plex Pass?

Plex per si sol és realment totalment gratuït; ni tan sols necessiteu una targeta de crèdit per crear un compte. Actualitzar a Plex Pass és tan fàcil com colpejar l’enorme ANAR PREMIUM botó a l’extrem superior esquerre de la interfície d’usuari de l’aplicació web.

Pots subscriure’t a Plex Pass de manera mensual, anual o permanent de per vida:

 • Una subscripció mensual costa 4,99 dòlars al mes
 • Una subscripció anual costa 39,99 dòlars anuals
 • Una subscripció de per vida a Plex Pass costa 119,99 dòlars, i mai més ni un cèntim

Probablement no haurem de calcular els números aquí. Si no esteu segur de si esteu preparat o no per comprometre’s amb una subscripció de per vida a Plex Pass, aquestes opcions a curt termini ofereixen una experiència de prova ampliada.

Plex vs. Plex Pass: funcions i exclusives de Plex Pass

Per si sol, un compte bàsic de Plex inclou la transmissió gratuïta de la biblioteca Plex, inclosos programes web, podcasts i televisió en directe, encara que amb anuncis. També admet emissions locals amb un sintonitzador i una antena compatibles.

Totes les aplicacions Plex no mòbils també són gratuïtes i sense restriccions: Roku, Apple TV i moltes més. Tanmateix, per a aquells que naveguen sobre la marxa, fer l’actualització potser no és una mala idea. Altres funcions exclusives de Plex Pass inclouen les següents:

 • Baixeu i sincronitzeu qualsevol cosa amb la vostra unitat
 • Mira la televisió en directe en línia
 • Grava programes per a més tard amb DVR
 • Transmissió sota demanda (més de 50.000 títols per triar) a tots els dispositius que teniu
 • Sincronització mòbil sense restriccions
 • Accés a les aplicacions de Plex Labs i a Plex Arcade, una col·lecció de jocs retro d’Atari
 • Una aplicació de música sencera i una gran biblioteca de contingut per sintonitzar
 • Opcions d’ample de banda i límits personalitzats per flux
 • Descodificador de vídeo dedicat i suport de maquinari
 • Privilegis beta i accés anticipat a noves funcions i llançaments de Plex
 • Plex Pass Perks, un portal ple d’exclusives, descomptes i previsualitzacions dels socis de Plex

Un cop descarregueu el programari, no hi haurà cap mira enrere. La vostra col·lecció multimèdia sencera estarà organitzada i llesta per reproduir-la.

A Lifetime of Plex Pass: nit de pel·lícules ara, demà i per sempre més

Plex Pass és una inversió en entreteniment premium de la qual no us penediràs aviat. Encara no ens ha decebut fora de l’horari: sempre aconseguim trobar alguna cosa per mirar una i altra vegada.

El valor d’una subscripció a Plex Pass de tota la vida parla per si sol. Proveu-lo per la mida i comproveu la diferència que pot fer en el vostre entreteniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Extra

Per què Elon Musk paga 11.000 milions de dòlars en impostos el 2021

Elon Musk vendrà accions de Tesla per pagar la seva factura fiscal del govern federal dels Estats Units. El creixement de Tesla i SpaceX en els darrers anys s’ha disparat el valor net d’Elon Musk a més de 200.000 milions de dòlars. Això el converteix en l’home més ric del món. La major part de […]

Read More
Extra

Això és el que els usuaris han de saber

OnHub desapareixerà, però tens una millor opció disponible. El 2015, Google va llançar el seu concentrador i encaminador domèstic intel·ligent habilitat per a aplicacions, OnHub. Tanmateix, en els anys següents, Google també va llançar Google Wifi i Google Nest Wifi, que són millors en més d’un aspecte. En comparació amb OnHub, els seus últims dispositius […]

Read More
Extra

4 consells per mantenir la motivació durant l’any nou

El nou any és un bon moment per comprometre’s amb canvis de vida positius. Amb aquests consells i aplicacions útils, podeu mantenir-vos al corrent durant tot l’any. Amb un altre any a la volta de la cantonada, probablement us establiu nous objectius i penseu com podeu millorar-vos. Tanmateix, tot i que els propòsits d’any nou […]

Read More