Què li passa al teu cos quan menges tonyina en conserva

És tan saludable com alguns diuen? Hem passat a la investigació.

Hi ha innombrables beneficis tonyina en conserva fins i tot abans de començar a mirar l’etiqueta nutricional. És estable, econòmic i es pot utilitzar en tones de menjars diferents, des d’amanides fins a entrepans, o per descomptat fosa clàssica de tonyina.

Pel que fa als beneficis nutricionals, la tonyina en conserva n’hi ha prou, tot i que és important no excedir-se amb aquest element bàsic del rebost, ja que massa tonyina podria provocar intoxicació per mercuri. En la seva majoria, però, incorporar tonyina en conserva a la vostra dieta pot ser una gran addició a causa de tots els efectes positius que pot tenir en el vostre cos.

Així doncs, si us agrada aquesta fosa de tonyina clàssica cada dia, o us agrada afegir tonyina a la vostra amanida, aquí teniu algunes coses que hauríeu de saber sobre què passa al vostre cos quan mengeu tonyina en conserva.

Augmentaràs la teva ingesta de proteïnes.

Afegint proteïna a la teva dieta pot ser extremadament valuós perquè et farà sentir més complet durant més temps i, en definitiva, consumeix menys calories. La tonyina en conserva fa exactament això. Segons l’USDA, una llauna tonyina envasada amb oli conté 46,6 grams de proteïna, mentre que una llauna tonyina plena d’aigua conté 31,7 grams de proteïna. Tenint en compte el fet que hauríeu de consumir 0,36 grams de proteïna per lliura de pes corporal, només una llauna de tonyina podria ser la majoria si no totes les vostres necessitats diàries. Segur que és una manera eficient d’aconseguir la vostra proteïna.

Pots donar suport a la salut del cervell i dels ulls.

Gràcies a la àcids grassos omega-3 que es troba a la tonyina en conserva, ho seràs enfortint el teu cervell i funció ocular, només menjant aquell sandvitx de tonyina per dinar. Se sap que el DHA, un àcid gras omega-3, té propietats millora de la memòria. A més, també té l’efecte de reduir la inflamació i eliminar els símptomes de l’ull sec. Així que si buscaves un motiu per començar a comprar tonyina en conserva, ara en tens dos.

Si s’envasa amb oli, podríeu augmentar de pes.

Tot i que la tonyina en conserva envasada amb oli té alguns avantatges com tenir més proteïnes i sabor que quan s’envasa a l’aigua, la tonyina envasada amb oli té més calories, greixos i podria provocar l’augment de pes. Mirem els números: la tonyina envasada en oli conté 56 calories per unça i 2 grams de greix, mentre que la tonyina envasada en aigua conté menys de la meitat de les calories a 24 per unça i menys d’1 gram de greix. Tot i que no és una fabricació ni una pausa, tot en igualtat de condicions, hauríeu d’anar per la tonyina plena d’aigua si voleu consumir menys calories i greixos.

Et pots sentir inflat.

Un ingredient que es troba a totes les llaunes de tonyina és el sodi, que, en grans quantitats, pot provocar inflor. D’acord amb la Institut Linus Pauling, una llauna de tonyina, no importa si està envasada amb oli o amb aigua, conté aproximadament una quarta part del vostre diari. sodi ingesta de mitjana. Tot i que el sodi és essencial per regular els fluids corporals, passar per la borda podria provocar-ho inflor. Per tant, és important ser conscient de la quantitat de tonyina en conserva que mengeu cada dia per mantenir-vos dins dels vostres límits de sodi.

Podríeu patir una intoxicació per mercuri si mengeu massa.

Comencem això dient això la tonyina en conserva té molt menys mercuri que la tonyina fresca, la qual cosa significa que pots menjar-lo amb més regularitat. Com a neurotoxina, el mercuri és una cosa que hauria de ser evitar quan sigui possible. Quan veieu una llauna de tonyina amb l’etiqueta “tonyina clara”, vol dir que conté menys mercuri que la tonyina blanca. D’acord amb Viure Fort, “tonyina lleugera” la poden menjar els adults un cop a la setmana sense cap problema. Així que seguiu la idea de menjar-ho tot amb moderació i hauríeu de poder evitar l’enverinament per mercuri i menjar massa tonyina en conserva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Health

Coses que no fer mai després dels 40 anys, diuen els experts en salut

Segons els metges, hi ha maneres de mantenir-se saludable als 40 anys. Els teus 40 anys haurien de ser un moment emocionant ple de molts anys saludables, però hi ha certes coses que ja no podem fer com evitar l’exercici, menjar com si fóssim adolescents i saltar-nos les revisions mèdiques. Aturar els mals hàbits ara […]

Read More
Health

Hem tastat 6 pans populars comprats a la botiga i això és el millor

Vam buscar una barra de pa que fos espessa, abundant i prou ferma com per mantenir-se sola. Una gran part de la meva infantesa la vaig passar menjant mantega de cacauet i gelea i formatge a la graella entrepans. De petit, no m’enxamparies menjant res més que pa blanc perquè m’encantava la dolçor i la […]

Read More
Health

El pitjor hàbit del cafè si tens colesterol alt, diu el dietista

No deixis que la teva tassa arruïni els teus nivells de colesterol. T’encanta la teva tassa. Però si en tens colesterol alt—o simplement intenteu salvaguardar la vostra salut—la vostra hàbit del cafè podria ser una mala notícia. “Per a molts, el cafè és el primer que consumim (en termes d’aliments o begudes) cada dia. El […]

Read More