Quin serà el paper de NP Singh a la Junta Directiva combinada?

El correu electrònic intern amb motiu de la signatura d’acords definitius deixa entreveure un gran paper que s’ofereix a Singh

Està bé tot el que acaba bé. Això resumeix el trajecte accidentat que va passar la fusió Sony-Zee durant els últims mesos abans que es tanqués l’acord. L’acord finalment es va aprovar fins i tot després de diversos obstacles creats per les principals parts interessades de Zee, Invesco i OFI Global China Fund, que volien eliminar a Punit Goenka com a director general i director general per un suposat problema de govern corporatiu.

L’assumpte no només va passar al tribunal, sinó que també va sortir al públic quan el president emèrit de Zee, Subhash Chandra, va aparèixer a Zee News per atacar Invesco.

Des del primer anunci sobre la signatura d’un full de condicions exclusiu i no vinculant el 22 de setembre, fins a signatura dels acords definitius avui, tots els punts clau són més o menys iguals. No obstant això, el paper exacte del director general i director general de Sony Pictures Networks India, NP Singh, a l’entitat fusionada encara no està clar per als experts de l’empresa ni per als de la indústria.

El primer dia, Ravi Ahuja, president de Global Television Studios i Sony Pictures Entertainment Corporate Development, va escriure al seu personal de SPNI: “SPE tindrà una participació majoritària en la companyia combinada i esperem que NP tingui un paper de lideratge en la seva Junta Directiva.”

Una interpretació senzilla del “paper de lideratge al seu consell d’administració” és que Singh liderarà el consell com a BestMediaInfo.com titular això.

Aleshores, el titular va ser impugnat per Zee deixant la impressió que o bé a Zee se li va dir durant la negociació que Singh no seria el president o Zee tenia reserves sobre el nomenament de Singh per al càrrec.

Quan els dos gegants de l’entreteniment van segellar l’acord avui, el comunicat de premsa que anunciava la signatura d’acords definitius va tornar a deixar obert el paper futur de Singh a diferents interpretacions.

“La majoria del consell d’administració de l’empresa combinada serà nomenat pel grup Sony i inclourà l’actual director general i conseller delegat de SPNI NP Singh”, va dir el comunicat de premsa.

Segons un observador dels mitjans, si Sony hagués tingut la intenció de nomenar Singh com a president de la junta combinada, ho hauria anunciat avui mateix en lloc de dir només que la junta inclourà Singh.

Un altre expert del sector va discrepar dient que és massa aviat per dir res fins al tancament de les transaccions i la formació del consell. “Quan encara no s’ha format la junta, els membres de la qual elegeixen el president, Sony està al costat correcte de la llei en no anunciar el president. Qualsevol anunci d’aquest tipus en aquesta fase seria prematur”, va dir l’expert.

No obstant això, al nou correu electrònic enviat avui al personal de SPNI, Ahuja va escriure que Singh supervisarà i coordinarà els interessos comercials i les inversions de Sony Pictures Entertainment a l’Índia, inclosa la de la companyia recentment fusionada.

En resposta al correu d’Ahuja, Singh va dir que proporcionaria orientació estratègica i suport a l’equip operatiu per assolir la visió de l’empresa. “A més, supervisaré totes les inversions d’SPE a l’Índia alhora que identificaré noves oportunitats de creixement per amplificar la petjada de Sony a l’Índia”, va escriure.

“Independentment del que digui el comunicat de premsa sota vinculació legal, les comunicacions internes dels dos executius diuen clarament que NP supervisarà tots els interessos comercials de Sony a l’Índia i això inclou la nova companyia fusionada. És inequívocament l’home de “més” confiança de Sony i no m’estranyaria que fos escollit president de la junta combinada”, va dir un alt executiu de mitjans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Business

Per què Clagency és el futur de l’agència

Shivaji Dasgupta, el fundador d’INEXGRO Brand Advisory, escriu sobre clagency, l’agència integrada a l’organització del client, on la presència no es jutja per la física, sinó per l’impacte i la influència. L’inici imminent del nou any és un bon moment per a les prediccions i el Clagency està destinat a ser la propera cosa significativa. […]

Read More
Business

El sector tecnològic del Regne Unit gaudeix del millor any històric

Pel que fa a la inversió de capital risc (VC), el nombre de llocs de treball i la taxa d’aparició d’unicorns, el 2021 ha estat el millor any del sector tecnològic del Regne Unit fins ara, segons una investigació del Digital Economy Council. Aquests són alguns dels aspectes més destacats: El Regne Unit va recaptar […]

Read More
Business

Swift explora l’expansió de la xarxa al mercat d’actius digitals

La cooperativa bancària Swift ha d’explorar com pot donar suport a la interoperabilitat en el desenvolupament del mercat d’actius tokenitzats, treballant conjuntament amb Clearstream, Northern Trust, SETL i altres participants del mercat. En relació amb les criptomonedes i les monedes estables, la capitalització de mercat actual dels actius tokenitzats és petita, però s’espera que l’impuls […]

Read More