Què és l’Indie World Showcase de Nintendo?

Vols saber de què tracta l’Indie World Showcase de Nintendo? Permeteu-nos explicar l’esdeveniment anual…

El món indie de Nintendo es va estrenar el 15 de desembre i va mostrar alguns jocs de Switch brillants de desenvolupadors independents. Però, què és aquest esdeveniment i per què de sobte hi ha tanta expectació al voltant?

Què és l’Indie World Showcase de Nintendo?

L’esdeveniment Indie World de Nintendo és una breu emissió en directe de 20 minuts que mostra jocs de desenvolupadors independents que arribaran a Nintendo Switch durant l’any vinent. L’esdeveniment mostra el tràiler d’un proper joc ple de joc real i paletes de colors precioses.

A continuació, Nintendo entrevista els principals desenvolupadors del joc per donar més informació sobre de què tracta el títol. Normalment, el desenvolupador descriurà l’entorn del joc, l’estat d’ànim, les aventures anteriors del personatge i explicarà mecàniques de joc interessants.

Quan és el Nintendo Indie World Showcase?

Nintendo ha estat promocionant desenvolupadors independents amb jocs que arriben a la biblioteca de Switch des del 2017. El 2017 i el 2018, Nintendo va anomenar aquesta transmissió en directe Nintendo Switch Nindies Showcase, que estrenada a l’agost.

A partir del 2019, Nintendo va canviar el nom a Indie World Showcase, que es va transmetre en directe als jugadors a mitjans de desembre. Nintendo també promou jocs independents disponibles actualment a Switch, a través de Món Indie secció del seu lloc web.

Quan estaran disponibles els jocs mostrats?

Els jocs independents promocionats durant la transmissió en directe sempre són increïblement emocionants per als jugadors. Compten amb visuals impressionants, una narrativa fantàstica, així com mecàniques de joc que no es mostren molt sovint als títols AAA. Aquests tràilers fan emocionar els fans i els deixen amb ganes de més. Aleshores, quan estaran disponibles aquests jocs independents per als consumidors?

Els jocs que es mostren durant l’esdeveniment no estan disponibles per a la comanda prèvia tan bon punt en escolteu. Les dates de llançament estan subjectes a canvis, especialment amb desenvolupadors independents. Les dates de llançament dels jocs independents presentats solen ser els primers sis mesos de l’any següent.

Ara ja saps sobre l’Indie World Showcase de Nintendo

La indústria dels videojocs té tones de títols AAA que tenen gràfics increïbles, una base de fans gran i entusiasta, centenars d’empleats i un pressupost elevat perquè el joc sigui atractiu tant per als aficionats com per als inversors. Malgrat l’elevat nombre de vendes de molts d’aquests títols, els desenvolupadors independents segueixen sent forts.

Molts d’aquests jocs independents, com Hollow Knight, per fi estan rebent els elogis que es mereixen, que donen lloc a seqüeles i relacions de marca amb grans empreses, com Nintendo. L’Indie World Showcase és un pas en la direcció correcta per a l’escena dels videojocs independents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Technology

Quina plataforma és millor per als artistes?

Si ets dissenyador gràfic o artista, necessites una plataforma per mostrar el teu treball. Aquí, comparem Behance i Dribbble. Gràcies a Internet, ja no necessiteu portar una cartera física quan compartiu el vostre treball d’art o de disseny gràfic. Tot el que has de fer és pujar les teves peces i fer clic a la […]

Read More
Technology

Quina diferència hi ha i com afecten la teva carrera professional?

Les metes i els objectius s’utilitzen sovint de manera intercanviable, però hi ha diferències. Així us ajuden a la feina i a construir una carrera d’èxit. Utilitzeu metes i objectius de manera intercanviable? Bé, no ets l’únic culpable d’això, molta gent també ho és. Curiosament, ambdues paraules signifiquen coses diferents. Conèixer la diferència entre metes […]

Read More
Technology

Què és un joc de plataformes?

Us heu preguntat mai què és exactament un joc de plataformes? La pista està al títol, però no és només un joc amb plataformes, com podeu pensar… Potser heu sentit el terme “plataforma” quan parleu amb algú de videojocs, però què vol dir exactament aquesta paraula? Hem escrit aquesta guia breu i senzilla sobre el […]

Read More