Què és la fotografia Catchlight? Com capturar la llum dels ulls

La incorporació de focs a la vostra fotografia afegirà un toc dramàtic a la composició. Aquí teniu alguns consells per captar la llum dels ulls.

La fotografia Catchlight és probablement una cosa que ja coneixeu, encara que mai abans no n’heu sentit a parlar.

Què són els focs? I quina és la millor manera d’aprofitar la llum dels ulls a les teves fotos? Tenim molts consells i trucs de fotografia per a aquells que volen capturar la humanitat del tema per sobre de tot.

Què és la fotografia Catchlight?

La fotografia Catchlight és un estil de retrat que perfecciona una faceta de la fotografia de retrat en particular: els catchlights als ulls, també coneguts com a llum ocular.

La llum dels ulls és el terme de la indústria per als reflexos brillants i especulars que criden l’atenció sobre els ulls de la persona que esteu fotografiant. En un sentit tradicional, els ulls són l’aspecte més important de qualsevol retrat: han de ser clars, il·luminats adequadament i amb un enfocament perfecte. Catchlight només s’afegeix al drama, i ens obliga a tancar els ulls amb la persona representada i no deixar-ho anar mai.

Catchlight és la manera perfecta d’intensificar qualsevol escena narrativa. També és un excel·lent focus per posar en relleu la bellesa natural de qualsevol tema, humà, animal o fins i tot insecte o aràcnid. Els ulls llegeixen pur i veritable. Brillen i brillen, encantant-nos fins a la submissió.

Com capturar la llum dels ulls: consells i trucs de fotografia de Catchlight

Les llums dels ulls no són complicades. La superfície de l’ull funciona com qualsevol mirall convex, ull de peix o marbre normal. Treure’n els focs serà una qüestió de col·locació de la càmera i compensació de l’exposició. Voleu que aquests reflexos siguin el més brillants possible en comparació amb la resta del retrat.

Ens encanta utilitzar fonts àmplies que siguin extremadament fortes i extremadament difuses quan utilitzem la llum de retrat a la nostra pròpia fotografia de retrat. Les pantalles LED, el cel, els reflectors i les finestres són llocs fantàstics per començar. De nou, la col·locació adequada és clau. Podeu utilitzar qualsevol cosa brillant o prou propera per crear reflexos de la llum dels ulls.

Alguns consells i trucs per capturar els focus als ulls del subjecte:

  • Per obtenir una llum ocular prominent, col·loca el subjecte de manera que estigui davant de la teva font de llum.
  • És més probable que vegeu una font de llum als ulls del subjecte quan està fora de l’eix uns 45 graus en relació amb l’angle d’incidència de la càmera. Això pot ser a dalt, a sota o al costat.
  • Complementar la vostra configuració amb un reflector des de sota normalment us donarà una mica de llum addicional en qualsevol circumstància.
  • Els vostres focs prendran la forma de la font, sigui quina sigui. La llum dels ulls de la finestra, per exemple, tindrà la forma d’un quadrat als ulls del subjecte, mentre que els reflectors crearan una llum circular per als ulls, etc.
  • Una habitació fosca i una finestra propera en un dia ennuvolat són una manera segura d’aconseguir una de les llums dels ulls més romàntiques i sensuals que trobeu com a fotògraf. És una mirada íntima i subtil que ens encanta.
  • Il·luminar i disparar des de dalt normalment us posarà en una posició fantàstica per a la llum dels ulls. Els ulls s’amplien quan miren cap amunt des de baix, la qual cosa equival a més béns immobles per a tu.
  • Millorar la llum dels ulls en postproducció sempre és una opció; il·luminar-los és una manera senzilla de fer-ho. No obstant això, aclarir els aspectes destacats dels ulls al plató sempre és ideal. Realment no hauríeu d’intentar fer llums per als ulls “més grans” a Photoshop. Un minut ajustant la il·luminació serà una inversió en la qualitat de la foto.

Podeu obtenir els vostres focs des de qualsevol lloc; realment es redueix a una qüestió de configuració quan tot està dit i fet. Seguiu experimentant fins que trobeu els resultats que busqueu. És una manera increïblement fàcil de fer que cada foto sigui més emocionant.

Captureu la llum als seus ulls

Catchlights in eyes és una de les millors maneres de celebrar l’aspecte més emotiu i humà de qualsevol rostre. Es tracta d’una tècnica de fotografia universal de la qual es pot beneficiar qualsevol retrat. Per actualitzar a l’instant qualsevol selfie, fotografia de cap o retrat sincer, proveu de treballar amb una mica de llum dels ulls la propera vegada que us quedeu atrapats per una idea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

News

8 tipus de mapes mentals que heu de conèixer

Utilitzar el mateix mapa mental per a tots els vostres projectes pot ser que no sigui l’estratègia més eficaç, així que feu una ullada i aprèn sobre els diferents tipus de mapes mentals. El mapatge mental podria haver sorgit com una potent eina per prendre notes. En els últims anys, ha estat utilitzat per moltes […]

Read More
News

Heu d’apagar el vostre Mac o posar-lo en repòs?

Explorem els avantatges de posar el Mac a dormir en lloc d’apagar-lo. Hauríeu d’apagar el vostre Mac o posar-lo en suspensió? Aquesta és una de les preguntes més freqüents que podeu escoltar d’un usuari de Mac. Moltes persones no tenen cap escrúpol a mantenir els seus dispositius en mode inactiu o en mode de suspensió […]

Read More
News

Com no s’utilitza cap manera de casa per estafar els fans de Spider-Man

Els ciberdelinqüents estan aprofitant el bombo que envolta el llançament de Spider-Man: No Way Home per pescar dades de targetes de crèdit. Heus aquí com. El desembre del 2021 va marcar un moment emocionant per als aficionats de Marvel i els amants del cinema amb el llançament de Spider-Man: No Way Home. Tot i que […]

Read More